Holiday Kit - Hydrating

0 Rating
€ 163,00
€ 128,00
In Stock
Inhoud set:
(Gratis) Vital C Hydrating facial cleanser
♥ Prevention+ SPF50 daily ultimate protection moisturizer
♥ Vital C hydrating anti-aging serum

Vital C Hydrating facial cleanser:
VITAL C - Hydrating Facial Cleanser is een zeer milde cleanser, waarmee je dagelijks effectief de huid kunt reinigen en make-up kunt verwijderen. De romige textuur droogt de huid niet uit en zorgt voor een zijdezachte, schone huid. Zo worden de producten die je gebruikt in de volgende stappen van Your Daily Skin Routine beter opgenomen!

Prevention+ SPF50 daily ultimate protection moisturizer:
PREVENTION+ Daily Ultimate Moisturizer SPF50 is een intensief hydraterende dagcrème op basis van plantenstamcellen en antioxidanten, verrijkt met unieke breedspectrum UVA- en UVB-filters. Lees hieronder verder hoe deze filters de huid beschermen!  

Vital C hydrating anti-aging serum:
VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum is één van onze bestsellers en zorgt voor een ware hydratatie boost! De unieke samenstelling op basis van onder andere hyaluronzuur en ceramiden zorgen ervoor dat de huid vocht beter kan vasthouden. Deze twee bouwstenen zijn van nature in onze huid aanwezig en zijn ontzettend belangrijk om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast bevat het een hoge concentratie vitamine C en antioxidanten voor egale teint met een gezonde glow! De crème-achtige structuur laat zich makkelijk aanbrengen en wordt snel opgenomen. 

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen