Wat is cryolipolyse?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

 

Hoe werkt het?

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard Duo een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

 

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

 

Voor wie is de behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

 

Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
Er worden geen naalden gebruikt
Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn
Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

 

Behandelprijs: 175 per plaatsing